ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ALUMINCO

Η επιλογή των κατάλληλων συνεργατών προϋποθέτει αμεσότητα, εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Θέλουμε να έχουν γνώση του αντικειμένου και με σωστές συμβουλές να προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις.

Το Πρόγραμμα “ΝΕΟ Εξοικονομώ” είναι μια ευκαιρία να βγείτε κερδισμένοι εσείς αλλά και το περιβάλλον. Για την επίτευξη και των δύο στόχων, χρειάζεστε τον ιδανικό συνεργάτη που γνωρίζει καλά το πρόγραμμα και σας προσφέρει ενεργειακά συστήματα και λύσεις με την υψηλότερη απόδοση στην εξοικονόμηση ενέργειας, για ένα μέλλον πιο βιώσιμο, ένα αύριο πιο «πράσινο».

Η ALUMINCO, διαχρονικά δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας, όπως το πρόγραμμα “ΝΕΟ Εξοικονομώ”, σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές μέσα από μία ευρεία γκάμα πιστοποιημένων θερμομονωτικών συστημάτων αλουμινίου που είναι από τα πιο αξιόπιστα της αγοράς για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενώ με το διευρυμένο πανελλαδικό δίκτυο πιστοποιημένων κατασκευαστών βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

button 1

Αξιοπιστία Aluminco

H ιστορία μας μετρά ήδη 40 χρόνια συνεχούς εξέλιξης. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, έκτασης 60.000 τ.μ. παράγονται καθημερινά καινοτόμα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου για νέες κατασκευές και ανακαινίσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν συγκεκριμένες ανάγκες για διαφορετικές κλιματικές ζώνες. Με δίκτυο εξαγωγών που εξυπηρετεί τις πιο σημαντικές αγορές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας και της Αμερικής, η Aluminco διανέμει προϊόντα αλουμινίου σε περισσότερες από 60 χώρες ανά τον κόσμο!
button 2

Design Aluminco

Είμαστε σχεδιαστικά ανήσυχοι. Καθημερινά στο σχεδιαστικό μας τμήμα, μεγαλώνουμε τη γκάμα των συστημάτων μας, προσφέροντας κλασικές αλλά και καινοτόμες λύσεις που απαντούν στα ζητούμενα της απαιτητικής σύγχρονης περιόδου. Η προσαρμογή στις νέες τάσεις και τις προκλήσεις της κοινωνίας είναι σε πλήρη εναρμόνιση με την ανάπτυξη των προϊόντων της Aluminco. Συρόμενα συστήματα, ανοιγόμενα, συστήματα με σχεδόν διάφανες διατομές… Για οτιδήποτε φαντάζεστε, έχουμε τις πιο κατάλληλες λύσεις, που ανταποκρίνονται ποιοτικά, αισθητικά και λειτουργικά στις απαιτήσεις σας.

button 3

Ποιότητα Aluminco

Η ποιότητα είναι αξία αδιαπραγμάτευτη για όλους τους ανθρώπους της εταιρίας. Με διαρκή ενίσχυση και αναβάθμιση της παραγωγικής μας δυναμικότητας, επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, νέες τεχνολογίες και μηχανήματα. Με πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένα ινστιτούτα και διεθνείς οργανισμούς. Με προϊόντα που που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες όλο και περισσότερων τελικών χρηστών. Με έργα κάθε σκέλους που προσφέρουν αισθητική, λειτουργικότητα και ενεργειακές αποδόσεις.

button 4

Απόδοση Aluminco

Αφιερώνουμε σημαντικούς πόρους και χρόνο, παρατηρώντας, μελετώντας, δοκιμάζοντας και στη συνέχεια δημιουργώντας συστήματα που ενσωματώνουν κορυφαίες επιδόσεις, εξαιρετικό σχεδιασμό και υψηλή ενεργειακή απόδοση. Τα ενεργειακά συστήματα της εταιρείας πληρούν τις προδιαγραφές θερμομόνωσης για εξοικονόμηση ενέργειας όπως αυτές ορίζονται στο νέο Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ), τόσο σε ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων όσο και στην υλοποίηση νέων κατασκευών. Μαζί με τους συνεργάτες μας θα βρείτε τη λύση που ταιριάζει σε εσάς!