ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ALUMINCO

Η ALUMINCO, στο πλαίσιο της διαχρονικής και έμπρακτης υποστήριξης των πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, όπως το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ», έχει αναπτύξει προϊόντα αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Τα ενεργειακά συστήματα της εταιρείας πληρούν τις προδιαγραφές θερμομόνωσης για εξοικονόμηση ενέργειας και όπως αυτές ορίζονται με το νέο Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) τόσο σε ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων όσο και στην υλοποίηση νέων κατασκευών.

keraunos

με τους δυνατούς

Με ιστορία που μετρά πάνω από 30 χρόνια. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 60.000 τ.μ. όπου παράγονται καθημερινά καινοτόμα αρχιτεκτονικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Με δίκτυο εξαγωγών που εξυπηρετεί τις πιο σημαντικές αγορές της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας και της Αμερικής. Διανέμουμε προϊόντα αλουμινίου σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως!

braveio

με τους αξιόπιστους

Με διαρκή ενίσχυση και αναβάθμιση της παραγωγικής μας δυναμικότητας και επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, νέες τεχνολογίες και μηχανήματα.

Με πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένα ινστιτούτα και διεθνείς οργανισμούς να βρίσκονται σε απόλυτη προτεραιότητα. Ενδεικτικά το 2017 αποτέλεσε χρονιά-σταθμό για την εταιρεία στο επίπεδο νέων πιστοποιήσεων, καθώς εξασφάλισε 21 νέες πιστοποιήσεις σε αρχιτεκτονικά συστήματα και συστήματα κάγκελων. Το 2018 ξεκίνησε επίσης με νέες σημαντικές πιστοποιήσεις από διεθνή αναγνωρισμένα εργαστήρια όπως το βρετανικό εργαστηριακό κολοσσό Intertek, το αμερικανικό εργαστήριο δοκιμών UL CLEB, και το διαπιστευμένο, γερμανικό ινστιτούτο IFT.

konter

με τους αποδοτικούς

Με συστήματα αποδοτικά και καινοτόμα που ανταποκρίνονται ποιοτικά, αισθητικά και λειτουργικά στις ταχύτατα εξελισσόμενες αγορές.

Με στόχο την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής ενεργειακής απόδοσης προϊόντων.

kardia

με τους αγαπημένους

Με το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα, που συνεχώς επεκτείνεται.
Με την σταθερή εμπιστοσύνη των πελατών μας!