ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ALUMINCO

Κορυφαία Ενεργειακά Συστήματα Αλουμινίου που υπερκαλύπτουν τον ενεργειακό στόχο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» και μεγιστοποιούν τις αποδόσεις σας!

W4750

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Το W4750 αποτελεί το προηγμένο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα αλουμινίου νέας γενιάς της ALUMINCO που συνδυάζει τα αποδεδειγμένα οφέλη των ανοιγόμενων παραθύρων και θυρών – κομψή σχεδίαση και μέγιστη ασφάλεια – με τις υψηλότερες απαιτήσεις θερμομόνωσης.

Συντελεστής θερμομόνωσης
Uw = 1.0 W/m2 K

W450

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Το W450 της ALUMINCO είναι ένα ανοιγόμενο – ανακλινόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλών προδιαγραφών που ικανοποιεί τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης, ηχομείωσης, αισθητικής και ασφάλειας.

Συντελεστής θερμομόνωσης
Uw = 1.4 W/m2 K

SL2450

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ MINIMAL DESIGN

Η νέα γενιά στα συρόμενα κουφώματα φέρει το όνομα SL2450 προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες αναβάθμισης και ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά. Το SL2450 της ALUMINCO καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά όλα τα λειτουργικά οφέλη ενός minimal συρόμενου συστήματος με ανύψωση του φύλλου, ενώ παράλληλα υπερέχει σε επιδόσεις θερμομόνωσης, υδατοστεγανότητας και αντοχής στην ανεμοπίεση.

Συντελεστής θερμομόνωσης
Uw = 1.59 W/m2 K

SL200

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΥΡΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΧΩΝΕΥΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Το SL200 της ALUMINCO είναι το ιδανικό συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα για αντικαταστάσεις ή ανακαινίσεις που προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, οικονομία χώρου, υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, εξαιρετικές επιδόσεις και άριστη λειτουργικότητα.

Συντελεστής θερμομόνωσης
Uw = 2.49 W/m2 K